E-zine Mens+
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale kortingen vanuit Mens+? Schrijf je (gratis) in voor het Mens+ E-zine en mis niets!

Page content

Continue HR ondersteuning

Opbouw-geen rand imuU heeft het druk met al uw bedrijfsactiviteiten, wat veel tijd in beslag neemt. Het uitvoeren van bijkomstige P&O/HRM activiteiten kan daarbij teveel van uw kostbare tijd in beslag nemen.

Daarom is het slim om externe expertise in huis te nemen. Door samen te werken met Mens+ zorgt u ervoor dat te allen tijde voorzien bent van de juiste kennis op het juiste moment en bent u beschermt tegen onvoorziene omstandigheden. Vragen van de directie, het management en andere medewerkers zijn snel beantwoord door de specialisten van Mens+.

Wellicht heeft u moeite met het opstellen van een re-integratieplan voor uw verzuimende medewerker of heeft u de tijd niet om de laatste wet-en regelgeving op de voet te volgen. Of u wilt weten hoe u de beste beslissingen met betrekking tot de pensioenregeling van uw medewerkers maakt. Het uitzoeken van dit soort zaken is erg tijdrovend, en vervolgens bent u er nog niet van verzekerd dat u de correcte handelingen heeft uitgevoerd.

Dus…. u besluit onze hulp in te schakelen. En dan?

Dan beginnen wij bij het begin.

Stap 1: Wij brengen uw personeels- en salarisadministratie terug met 40%. Hiermee wordt de basis in orde gemaakt en kunt u over naar volgende zaken.

Stap 2: We nemen uw primaire P&O/HRM processen onder de loep. Processen als het instromen van nieuwe medewerkers of de beoordelingsprocessen van uw huidige medewerkers kosten vaak veel tijd. U laat ons dit overnemen waardoor zaken snel, accuraat en vakkundig behandeld worden.

Stap 3: Uw overige zaken zijn nu op orde en we kunnen over naar uw beleidsvorming; het belangrijkste onderdeel van uw onderneming. Uw beleidsvorming bepaalt hoe uw organisatie de verdere koers gaat varen en welke praktische invulling hierbij hoort. Samen kijken we naar bijvoorbeeld uw organisatiedoelen, de inzet van uw personeel, de arbeidsomstandigheden of het gewenste sociale beleid. Alles gebeurt hierbij, wanneer gewenst, in overleg met u. Het is uw organisatie dus u moet kunnen ondernemen op de manier hoe u het wilt. Wij hebben hierbij een begeleidende en adviserende rol.

 

Onze telefonische of digitale helpdesk is onder kantooruren altijd te bereiken en u ontvangt dezelfde dag nog een antwoord op uw vraag. Heeft u een probleem waarvoor u een HR professional persoonlijk wilt spreken? Dan komen we toch bij u langs!

Maak een afspraak!