Tussen de 5 en 100 medewerkers groot? In de regio Eindhoven? Dan zou ik even bellen...

De toekomst van onze economie ligt in het succes van de middelgrote en kleinere bedrijven. Om een gezonde economie te creëren in Nederland, in Eindhoven, ontwikkelen deze bedrijven zich continu.

Wij geloven dat mensen in uw bedrijf hét verschil maken. Hoe goed machines ook presteren, zonder mensen geen bedrijfsresultaat. Ook bij u in het bedrijf. Creatief denken, innovatie, slim werken. Menselijke kwaliteiten die, mits goed ingezet, u concurrentievoordeel opleveren. Maar hoe doet u dat en waar begint u? Dat is ons vakgebied.

Inmiddels hebben we meer dan 100 bedrijven ondersteund in P&O oplossingen. Hierdoor creeëren we gerichte no nonsens ondersteuning, direct gericht op het oplossen van uw probleem. Als vakspecialisten en HR experts helpen we het technisch MKB. Door het collectief inkopen van vakkennis verwerft ook uw bedrijf het gemak en de zekerheid van ‘het goed geregeld’ te hebben. U beschikt over onze kennis wanneer u het nodig heeft, antwoord op al uw P&O vragen en het gemak van 1 aanspreekpunt. Uw medewerkers leggen hun P&O vragen neer bij een hr expert en specialist in plaats van bij u. En dankzij ons digitale systeem brengen we de tijdsinvestering van P&O administratie met 40% terug. Hierdoor bespaart u kosten en tijd. Tijd die u kunt investeren in uw klanten of het optimaliseren van uw product.

Wij ondersteunen bedrijven en hun medewerkers in het voortdurend ontwikkelen van hun menselijk potentieel. Door randvoorwaarden goed te regelen, wet- en regelgeving correct toe te passen, mensen te betrekken bij hun bedrijf.

Wij geloven dat de mensen hierin hét verschil maken.

Een optimale combinatie van innovatieve vakkrachten en techniek draagt bij aan een betere wereld. Een wereld waarin techniek ondersteunend is aan het levensgemak van de mens.

Het team van Mens+

Cees Mertens

HR specialist

Jolanda Lamers

Office assistent

Toon Loomans

Pensioenadviseur

Dianne Commissaris

Professioneel (loopbaan-) coach

Kristel Geurts

Arbeidsdeskundige

Riet Geurts
Verliesdeskundige

Wij bieden u:

Arbeidscontracten 

Arbeidswetgeving 

Conflicthantering 

Loonadministratie 

Pensioenadvies Personeelsadministratie (E-HRM)

Persoonlijk ontwikkelingsplan 

Re-integratietraject  Verzuimbegeleiding
Werving 

Selectie 

Uitzenden 

DetacherenHeeft u nog vragen, of wilt u kennismaken? Schroom niet om contact op te nemen!