E-zine Mens+
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale kortingen vanuit Mens+? Schrijf je (gratis) in voor het Mens+ E-zine en mis niets!

Page content

Volledige HR ondersteuning

Mens+ beschermt en ontzorgt u te allen tijde

Succes-geen rand imuU heeft de keuze om het volledige HR proces uit te besteden. Dit is een slimme optie wanneer u geen specifieke HR-afdeling binnen uw organisatie heeft. Dit komt vaak voor bij kleinere bedrijven.
Ook kan het zo zijn dat u behoefte heeft aan HR expertise maar dat u simpelweg niet de tijd of het budget tot uw beschikking heeft voor het aanschaffen en bijhouden van professionele middelen.

In dit soort gevallen is het de slimste keuze om voor volledig ontzorgen te gaan. Wij bieden u een fulltime HR afdeling voor een parttime prijs! Vertrouw uw volledige HR uitbesteding toe aan Mens+ en alle nodige zaken worden voor u afgehandeld. En u? U kunt zich weer fijn bezig gaan houden met de overige bedrijfsvoering.

Digitaal verlof bijhouden? Salarisverwerking? Conflicthantering? Verzuimbegeleiding of arbeidsovereenkomsten? Het wordt voor u opgepakt en verzorgd.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om uw HR werkzaamheden gedeeltelijk uit te besteden aan Mens+.

Benieuwd waar voor u de voordelen zitten? Neem dan snel contact op en maak een afspraak!