E-zine Mens+
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale kortingen vanuit Mens+? Schrijf je (gratis) in voor het Mens+ E-zine en mis niets!

Page content

HR services

HR services van Mens+, specialisten op HRM

Mens+ ondersteunt, adviseert en begeleidt technische MKB-bedrijven van 5 tot 100 werknemers op P&O gebied.  Onze HR services zijn volledig gericht op u en uw medewerkers. Wij geloven dat de mensen in uw bedrijf hét verschil maken. Hoe goed machines ook presteren, zonder uw medewerkers geen bedrijfsresultaat. Het is ons vakgebied om u te ondersteunen in menselijke kwaliteiten, zoals creatief denken, innovatief zijn en slim werken, om uw bedrijfsdoelen te behalen en u concurrentievoordeel op te leveren.

HR services op maat

Wij zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf een andere aanpak nodig heeft. Zo is het belangrijk dat onze HR services op maat geleverd worden en bijgesteld kunnen worden wanneer dit nodig is. U kunt bij ons terecht voor een basis project tot aan fulltime ondersteuning. Hieronder kunt u een overzicht zien van onze diensten:

  • Wanneer u urgente problemen heeft en dit direct wilt oplossen kunt u gebruik maken van werken op project basis. U betaalt een vooraf overeengekomen bedrag per project.
  • U krijgt advies van onze specialisten vanaf €7,50 per medewerker per maand. Daarnaast ondersteunen wij u in salarisverwerking en krijgt u toegang tot een digitaal systeem waarmee wij u ondersteunen in zaken als uw personeelsdossier, verzuim, verlofregelingen en wetgeving. U stelt de gewenste dienstverlening samen met P&O ondersteuning.
  • Plus fulltime ondersteuning, salarisverwerking en digitaal systeem. Wij bieden u een fulltime HR afdeling vanaf €8,00 per uur! Vragen van het management en andere medewerkers zullen snel beantwoord worden door de specialisten van Mens+.

Hoe Mens+ u ondersteunt

Om u een breder beeld te geven in de vakgebieden waarin Mens+ u kan ondersteunen, kunt u hieronder zien waar wij ons dagelijks mee bezig houden:

Arbeidscontracten.
Weet u welke arbeidsrelatie het meest ideaal is voor u? Wilt u uw nieuwe medewerker graag vast in dienst of bent u van plan om een arbeidscontract op te stellen?

Arbeidswetgeving.
Wist u dat er jaarlijks ongeveer 25 wetswijzigingen op het gebied van P&O en HRM doorgevoerd worden in Nederland?

Conflicthantering.
Zonder wrijving, geen glans. Maar hoe voelt het voor u als het arbeidsconflict u uit uw slaap houdt?

Loonadministratie.
Wilt u uw altijd direct uw loonmutaties doorgevoerd hebben? Controle op de cijfers? Of uw loonadministratie liever geheel uitbesteden?

Personeelsadminstratie online uitvoeren: E-HRM
Op personeelskosten besparen en investeren in de toegevoegde waarde van individuele medewerkers, door middel van een online HRM-systeem.

Persoonlijk ontwikkelingsplan.
U wilt meer diversiteit? Flexibele medewerkers? En heldere afspraken?

Re-integratietraject.
Uw medewerker weer snel terug op de werkvloer na verzuim?

Verzuimbegeleiding.
Hoe begeleidt u uw medewerker na een periode van verzuim?

Verzuimverzekering.
Bij een verzuimende medewerker zijn er verschillende stadia waarbij een specifieke verzekering hoort. Weet jij al hoe dit zit?

Werving & selectieproces.
Te weinig mensen op de juiste plek? Werkdruk te hoog voor uw huidige personeel?

Maak kennis met de specialisten van Mens+

Heeft u behoefte aan advies over zaken omtrent HR? Wilt u het maximale uit uw werknemers halen? Mens+ geeft u graag advies en informatie over onze HR services. Neemt u gerust contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Comment Section

0 reacties op “HR services

Plaats een reactie


*