P&O ONDERSTEUNING OP LOCATIE, TIJDELIJKE VERVANGING OF PROJECT

Naast het volledig uitbesteden van uw P&O werkzaamheden, waarbij Mens+ voor u en uw medewerkers het aanspreekpunt is voor alle gerelateerde P&O zaken, kunt u er ook voor kiezen de P&O professional bij u op locatie aan het werk te hebben. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden.

Onze P&O professionals zijn minimaal MBO of HBO-opgeleid en hebben ruime ervaring binnen het vakgebied. Dit maakt dat ze voor u uitstekende gesprekspartners zijn en tevens

multidisciplinair inzetbaar voor uw personele en/of organisatorische vraagstukken.


Samen met u bepalen wij welke specifieke kennis nodig is en bepalen we de gewenste inzet: vast, vervanging of tijdelijk.

Vanuit deze concrete behoefte stellen wij u de juiste professional voor.

Kiest u voor vaste P&O ondersteuning op urenbasis dan maken wij samen met u afspraken ten aanzien van uren-inzet en de uit te voeren werkzaamheden. U heeft dan bij u op locatie voor uzelf en uw medewerkers de beschikking over professionele ondersteuning. 

Tijdelijke vervanging ten behoeve van continuïteit?

De organisatie loopt even vast bij het uitvoeren van uw P&O werkzaamheden en u bent op zoek naar tijdelijke vervanging van de eigen P&O verantwoordelijke? Ook voor deze dienstverlening bent u bij Mens+ aan het juiste adres. U bepaalt de termijn waarvoor u de vervanging nodig heeft. Wij leveren de P&O professional die past bij uw wensen.

Ook bij het uitvoeren van specifieke HR projecten kunnen wij u ondersteunen.

U bent al voorzien van eigen P&O functionaris(sen) en u heeft tijdelijk behoefte aan externe expertise? De medewerkers van Mens+ bieden voor u uitkomst.

Bent u opdrachtgever en wilt u inhoudelijk advies over wat Mens+ voor u kan betekenen? 

Neem dan gerust contact met ons op, direct telefonisch via 085 78 20 574 of via onderstaande button.