P&O ONDERSTEUNING OP LOCATIE, TIJDELIJKE VERVANGING OF PROJECT

Naast het volledig uitbesteden van de P&O werkzaamheden, waarbij Mens+ voor vaste relaties het aanspreekpunt en uitvoerder is voor alle gerelateerde P&O zaken, kan de opdrachtgever er ook voor kiezen de P&O professional of salarisadministrateur op de eigen locatie aan het werk te hebben. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden. 


Onze P&O professionals en salarisadministrateurs zijn minimaal MBO of HBO-opgeleid en hebben ruime ervaring binnen het vakgebied. Dit maakt dat ze voor onze relaties uitstekende gesprekspartners zijn en tevens multidisciplinair inzetbaar voor allerlei personele en/of organisatorische vraagstukken.


Samen met klant bepalen we welke specifieke kennis nodig is en de gewenste inzet: 

vast, langdurige vervanging of tijdelijk. 


Vanuit deze concrete behoefte stellen wij de juiste professional voor aan onze opdrachtgever.


Om de verzoeken van onze opdrachtgevers met betrekking tot personele hulp snel en goed te kunnen invullen komen wij graag in contact met enthousiaste P&O professionals en salarisadministrateurs, inzetbaar als zzp-er of in loondienst. 

Ben jij P&O professional of salarisadministrateur?

En wil je via Mens+ aan de slag bij een van onze relaties, dan komen wij graag met jou in contact. Telefonisch zijn wij direct bereikbaar via 085 78 20 575 of maak gebruik van ons contactformulier via onderstaande knop.