Loes Lucassen

Groei en ontwikkeling van uw bedrijf versus de functioneringscyclus

U werkt hard aan de resultaten van uw bedrijf, samen met uw medewerkers. Continuïteit en groei staan bij u hoog in het vaandel. U beseft als geen ander dat stilstand achteruitgang betekent en daarom is het belangrijk om voor uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten de juiste voorwaarden te scheppen.

Dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Want laten we eerlijk zijn; de dagen vliegen voorbij en in de hectiek van de dag is er vaak geen tijd om eens rustig met uw team om de tafel te gaan zitten en de huidige en toekomstige situatie te bespreken.

Hoe ervaren uw medewerkers de sfeer op de werkvloer? Zijn zij tevreden met uw ondersteuning, de werkzaamheden of willen zij graag in hun rol/ functie doorstromen? En is er ook tijd om eens te vragen hoe het écht met hen gaat.

U wilt goed voor uw bedrijf, medewerkers en klanten zorgen, maar wat is ervoor nodig om groei en continuïteit te bewaken?

Tegenwoordig is het verplicht om aan duurzaamheid en ontwikkeling van uw medewerkers te werken. Voor nu én voor de toekomst. “Een leven lang leren” is een slogan die veel gebruikt wordt. Meerkat kan u hier op een simpele manier bij helpen.

Een functioneringscyclus waar u als leidinggevende weinig omkijken naar heeft. Vanuit de regie van de medewerker worden via een digitale inlog, meerdere malen per jaar een aantal vragen gesteld die betrekking hebben op ontwikkeling, duurzaamheid, teambijdrage, arbeidsomstandigheden en vitaliteit.

Vragen waardoor u een beter beeld krijgt over de ideeën, voorstellen en ervaringen van uw team.

De antwoorden komen automatisch in uw mailsysteem terecht. U kunt op het werk of thuis de antwoorden op uw gemak bekijken, uw vragen en opmerkingen formuleren en op een rustig plekje samen met uw medewerker er daarna over praten.

Geen stress voor u of uw medewerker. U bespreekt samen en in alle rust op een positieve manier wat voor u en uw bedrijf op dat moment van belang is. Bovendien wordt alles wat besproken wordt automatisch vastgelegd in het systeem. En heeft u hulp nodig? Dan staat Meerkat voor u klaar; ook voor tips, advies en ondersteuning bij het voeren van de functioneringsgesprekken. Snel en eenvoudig.

Wilt u meer weten? www.meerkat.eu