Personeelsadministratie online uitvoeren: e-HRM

Bent u op zoek naar mogelijkheden om op uw personeelskosten te besparen en meer te investeren in de toegevoegde waarde van individuele medewerkers? Mens+ werkt met een e-HRM systeem zodat u als werkgever alle informatie digitaal heeft.  Hiermee ondersteunt u uw personeelsactiviteiten met geautomatiseerde systemen. Daarnaast ondersteunt het systeem al uw P&O activiteiten zodat uw HR-werkzaamheden uit handen worden genomen. Door de werkwijze van Mens+ wordt uw bedrijf praktisch en effectief ondersteund.

Het e-HRM systeem van Mens+

Het e-HRM systeem van Mens+ is online en toegankelijk voor iedereen binnen de organisatie. Door gebruik te maken van autorisatieniveaus bepaalt u zelf wie welke gegevens mag inzien en mag bewerken. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor MKB bedrijven. Mens+ biedt een introductieworkshop aan voor al uw medewerkers zodat zij direct helder en optimaal gebruik kunnen maken van dit  systeem.

De voordelen van e-HRM

Werken met e-HRM brengt voordelen met zich mee. Vaak denkt een ondernemer dat het enkel gaat om kostenbesparing. Mens+ wil u graag inzicht geven in de voordelen die e-HRM met zich mee brengt:

  • U heeft alle gegevens op één plek gecentreerd.
  • Verlof is makkelijk aan te vragen en bij te houden.
  • Het systeem volgt en geeft automatisch signaleringen van de arbeidswetgeving.
  • U krijgt automatisch meldingen van bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum van uw medewerker.
  • Personeelsadministratie wordt met 40% teruggebracht.
  • Een team van specialisten kijkt met uw bedrijf mee.

Dit alles bespaart u veel risico’s en tijd wanneer u werkt met een digitaal personeelssysteem.

Advies van Mens+

Nieuwsgierig geworden naar het gebruik van dit systeem? Mens+ adviseert u hier graag over. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van al uw HR-activiteiten. Kom vrijblijvend in contact met Mens+ om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.