Loonadministratie

Loonadministratie is precisiewerk; elke loonstrook moet op tijd beschikbaar zijn, met alle afspraken en wetgeving foutloos erin verwerkt. Het is mogelijk om met het online digitale systeem van Mens+ zelf de loonadministratie bij te houden en te verwerken. Wilt u de loonadministratie liever geheel uitbesteden? Dat is ook mogelijk! Wij verwerken de mutaties en zorgen dat de loonadministratie helemaal in orde is conform uw cao en afspraken.

Online geïntegreerde afspraken
Wij werken middels een online digitaal systeem dat voorzien is van een geïntegreerde salarisadministratie. In dit systeem zijn de meeste cao’s, wetgeving en regels van Nederland opgenomen. . Alles is op één plek vastgelegd, hierdoor hoeft u alle gegevens maar één keer in het systeem in te voeren. U heeft geen last meer van verschillen tussen de personeelsadministratie en de salarisadministratie.

Een ander voordeel van het online systeem is dat u tot het moment van de salarisuitbetalingen wijzigingen kunt aanbrengen. Daarnaast ziet u in het systeem in één oogopslag de meest belangrijke management informatie van uw personeel- en salarisadministratie. Mens+ ontzorgt u graag met uw complete loonadministratie inclusief loonaangifte en pensioenaangifte.

Alles op één plek
Loonadministratie is slechts een onderdeel van het online digitale systeem van Mens+. Met dit systeem heeft u alle HR-processen die u nodig heeft op één plek. Het systeem bevat:

  • Personeel- en salarisadministratie
  • Verlofadministratie
  • Verzuimadministratie
  • Beoordelen, opleidingen, competenties
  • Rapporten en dashboards
  • ESS, MS en workflow

Advies van Mens+
Benieuwd naar het online salarisadministratie systeem van Mens+? Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van al uw HR activiteiten. In samenspraak met u adviseren wij graag wat in uw situatie de beste oplossing is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!