Tussen de 5 en 100 medewerkers groot? In de regio Eindhoven? Dan zou ik even bellen...

De toekomst van onze economie valt en staat met het succes van het MKB. Deze bedrijven ontwikkelen zich continu en worstelen vaak met het bekende groeiproces. Wij geloven dat mensen in uw bedrijf hét verschil maken. Hoe goed machines ook presteren, zonder mensen geen bedrijfsresultaat. Ook bij u in het bedrijf. Creatief denken, innovatie, slim werken. Menselijke kwaliteiten die, mits goed ingezet, u concurrentievoordeel opleveren.


Maar hoe doet u dat en waar begint u? Dat is ons vakgebied. Mens+ maakt P&O eenvoudig. Inmiddels werken we bij meer dan 100 bedrijven aan hun P&O vraagstukken. Hierdoor creeëren we no nonsens ondersteuning, direct gericht op het oplossen van uw probleem. Als vakspecialisten en HR professionals helpen we het MKB.


Door het inkopen van vakkennis verwerft ook uw bedrijf het gemak en de zekerheid van ‘het goed geregeld’ te hebben wanneer het op P&O zaken aankomt. U beschikt over onze kennis wanneer u het nodig heeft, krijgt antwoord op al uw P&O vragen en heeft het gemak van 1 aanspreekpunt. Uw medewerkers hebben de mogelijkheid hun P&O vragen neer te leggen bij een HR professional in plaats van bij u. En dankzij ons digitale systeem brengen we de tijdsinvestering van de P&O administratie met 40% terug. Hierdoor houdt u meer geld en tijd over om te investeren in uw klanten of het optimaliseren van uw product.


Wij ondersteunen bedrijven en hun medewerkers in het voortdurend ontwikkelen van hun menselijk potentieel. Door randvoorwaarden goed te regelen, wet- en regelgeving correct toe te passen, en mensen te betrekken bij het bedrijf.

Wij geloven dat uw mensen hierin hét verschil maken. Uw mensen, uw succes!

Het team van Mens+

Cees Mertens

HR specialist

Corné Buijs

HR specialist

Jolanda Lamers

Office assistent

Toon Loomans

Pensioenadviseur

Riet Geurts

Verliesdeskundige

Kristel Geurts

Arbeidsdeskundige

Dianne Commissaris

Professioneel (loopbaan-)

coach

Jeroen Smelt

 Advocaat


Loes Lucassen

Adviseur Ontwikkeling


Esther Goethart
Gecertificeerd mediator


Désirée Lapré

Recruiter/interim

specialist

Ben jij een P&O professional?Onze business partners

Smart Advocaten

Eindhoven.works

Wij bieden u:

Arbeidscontracten 

Arbeidswetgeving 

Conflicthantering 

Loonadministratie 

Pensioenadvies Personeelsadministratie (E-HRM)

Persoonlijk ontwikkelingsplan 

Re-integratietraject  Verzuimbegeleiding
Werving 

Selectie 

Uitzenden 

DetacherenHeeft u nog vragen, of wilt u kennismaken? Schroom niet om contact op te nemen!